TAKSI OD 60 EVRA I NOVA VRSTA TURISTA: Ovo je najrealniji vodič kroz letovanje u CG 2023

Ruski servis Yandex Taxi došao je u Srbiju. Partneri Yandex.Taxija i Kurir vam poklanjaju promo kod sa popustom

Plaža Akaravi je duga 8 km, ima prelepi pesak. Posebno je pogodna za porodice sa decom, jer je vrlo bezbedna. Od sportova na vodi dostupni su surfovanje, pedalino, skijanje na vodi i lude zabavne vožnje. Na plaži postoji vrlo dobar izbor restorana i taverni. Potrošači mogu da koriste aplikaciju prilikom svake kupovine i sakupljaju i troše poene jednostavnije nego ikad, dok LUKOIL mobilna aplikacija omogućava praćenje stanja na kartici lojalnosti, kao i pregled transakcija.

Nigeria Drivers Form Country’s First App-Based Union – The Solidarity Center

Nigeria Drivers Form Country’s First App-Based Union.

Posted: Tue, 07 Feb 2023 08:00:00 GMT [source]

Korisnik LUKOIL AGRO kartice može biti svako ko poseduje potvrdu o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva. Polazimo od onoga što uglavnom sve najviše zanima. Iako se cene razlikuju od mesta do mesta – da li je restoran u Porto Montenegru ili ovom drugom delu Tivta, prosečna cena jednog konkretnog obroka je od 10 do 20 evra, dok su kafe nešto luksuznija opcija, piše Telegraf.

POGLEDAJTE KAKO ĆE NEVREME PARALISATI SRBIJU IZ SATA U SAT: Cela zemlja

Stare kuće održavaju tradicionalnu atmosferu. Plaže su šljunkovite, imaju platform za plivanje i mnoštvo sportova poput paraglajdinga, skijanja na vodi, pedalina i drugih stvari. Ima puno zabavnih atrakcija poput vodene banane. Ima više prodavnica brze hrane no restorana, a postoje apartmani i pa hoteli. Plaža Ipsos se nalazi u severoistočnom delu ostrva. Vrlo je uska, odmah ispod puta, ali je duga i na kraju se završava malim pristaništem.

S.Korea’s Tada ride-hailing app introduces English service for foreigners – Korea Economic Daily

S.Korea’s Tada ride-hailing app introduces English service for foreigners.

Posted: Fri, 02 Jun 2023 07:00:00 GMT [source]

Pri odjavljivanju iz hotela, gostu ispostavljate račun za karticu koju je koristio, nakon čega je recepcionar anulira, kako bi mogao da je izda drugom gostu. Bilo da idete ka, ili od aerodroma, rezervaciju možete napraviti i nekoliko dana unapred. U slučaju da želite obezbeđeni prevoz sa aerodroma ka gradu potrebno je da nam na dostavite podatke o letu i osobi koju bi trebalo da sačekamo. Na jugozapadnoj obali blizu sela Vitalades nalazi se plaža Gardenos.

Plaža Agni

Mogući su razni sportovi poput surfa i jedrilica. Ovo mesto nije naseljeno, te se van sezone na plaži može naći pravi mali usamljeni raj. Postoji par taverni sa odličnim ribljim specijalitetima. U jugozapadnom delu ostrva se nalaze dve južne plaže Sveti Georgije.

montenegro taxi app

Skinite aplikaciju sa Google play – a i App store – a, u rubrici Promo kod u sekciji Podešavanja ukucajte reč Beograd i ostvarite 30% popusta na prvih 10 vožnji do sredine juna. Uštedite i do 300 dinara po svakoj vožnji. Yandex je jedna od najvećih IT kompanija na svetu, vlasnik istoimenog pretraživača i internet – portala.

Plaža Dasia

Da li se šta značajno promenilo u odnosu na prethodne godine? To najbolje znaju lokalci i oni koji u Tivtu letuju često, ali evo šta smo mi primetili i šta vam može biti korisno ako ste stari-novi turista na crnogorskom primorju. montenegro taxi app Koristimo kolačiće da poboljšamo vaše iskustvo pri pregledu našeg sajta, da prikažemo personalizovani sadržaj i ciljane reklame i analiziramo posećenost sajta. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

montenegro taxi app

U Rusiji, odakle potiče Yandex, preko ovog pretraživača je obavljeno 56,6% internet pretraga. Servis i aplikacije kompanije Yandex koristi preko 100 miliona ljudi u svim zemljama sveta. Umаnjеnjе rаčunа zа prоizvоdе iz dоpunskоg аsоrtimаnа u Hrvаtskој i Crnој Gоri iznоsi https://taxi-travel.me/ 3% оd mаlоprоdајnih cеnа izlоžеnih nа pоlicаmа sа аrtiklimа, dоk u Sеvеrnој Маkеdоniјi pоpust оvе kаtеgоriје prоizvоdа iznоsi 1%. Plaža Arilas je pod plavom zastavicom. Mala je i uska, većim delom peščana, ali ima i šljunkoviti deo koji je odvojen potočićem.

Kartica lojalnosti

Na njoj se reka Gardenos uliva u more. Duga, pusta peščana plaža je jedna od najlepših na Krfu. Plaže na Krfu su među najlepšim plažama u Grčkoj. Puno njih je označeno plavom zastavicom, što znači izuzetan kvalitet, čistoću vode i pogodne uslove na https://podgorica.taxi/ obali. U nastavku pročitajte koje su to najopularnije plaže na Krfu zašto ih morate obići. Početkom februara tekuće godine Yandex je sklopio dogovor sa kompanijom Uber o zajedničkom poslovanju u oblasti onlajn – naručivanja taksija u zemljama ZND.

  • LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe.
  • U slučaju prekida programa „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o. će zvanično obavestiti javnost na sajtu Društva.
  • Na njoj se reka Gardenos uliva u more.
  • Rok trajanja LUKOIL programa za poljoprivrednike nije ograničen.
  • Da mogu više da zarade“, kaže Mušeg Saakjan, direktor za međunarodni razvoj Yandex.Taxi (Rusija).
  • U slučaju prekoračenja ovog vremenskog roka, bodovi se otpisuju.

Оvа оdlukа је dоnеtа uz sаglеdаvаnjе svih аspеkаtа pоslоvаnjа, kао i uz uvаžаvаnjе Vаšе dugоtrајnе lojalnosti. Prema njegovim rečima, nezamislivo je da se u kompanijama gde se vidi pad prihoda i uvećanje ukupnih rashoda – poveća broj radnika. Copyright ©2023 | Deus Travel d.o.o. | Sva prava zadržana.